20 mrt 2020

Brief van RPost CEO: End-User Work-from-Home Rapid Readiness Programma

Wij geloven dat de grootste wereldwijde migratie van werk-in-office naar werk-van-huis heeft plaatsgevonden. Mensen zullen manieren moeten vinden om meer zelf te doen, zonder het comfort van hun ondersteunend personeel en kantoorapparatuur. Het IT-personeel zal hard moeten werken om al hun personeel zo snel mogelijk thuis uit te rusten om zaken te kunnen blijven doen.

Tot overmaat van ramp lijken cybercriminelen te watertanden bij alle nieuwe mogelijkheden om toegang te krijgen tot systemen, informatie en fondsen, aldus het Amerikaanse Department of Homeland Security National Cyber Awareness System Alert.

We doen wat we kunnen om onze klanten en vrienden overal te helpen. We hebben een gratis Work-from-Home Rapid Readiness Program ontwikkeld, dat voorziet in een e-handtekening, e-mailbeveiliging en een toolkit voor het delen van bestanden door de inzet van RSign en RMail.

Hoewel RSign en RMail zeer betaalbaar zijn, geloven we dat in deze hectische tijd deze aanbieding voor gratis gebruik het leven voor IT- en inkooppersoneel zal vereenvoudigen, omdat ze e-mailbeveiliging en e-handtekeningendiensten nu in de handen van alle eindgebruikers kunnen leggen en later kunnen optimaliseren.

Met een installatie van 2 minuten in Microsoft Outlook of Gmail, of met behulp van onze webapps, kan iedereen automatisch gebruik maken RSign en RMail bedrijfslicenties zonder kosten. Eenvoudig en snel – installeer vanaf elke RSign of Mail website of partnerprogramma wereldwijd.

RSign en RMail bieden essentiële thuiswerk tools:

  1. E-ondertekenen nu: Moet u zelf tekenen of moet u anderen laten tekenen? Moet u formulieren invullen en ondertekenen?
  2. Gemakkelijke bestandsuitwisseling: Moet u een groot of een groep bestanden naar uw team sturen? Moet u een herbruikbare gedeelde link maken die 30 dagen of meer meegaat?
  3. Volg de opening van de e-mail: Wilt u zien wie wat krijgt, wat wanneer ziet, wie wanneer werkt?
  4. Eenvoudig te gebruiken-Privacy: Veilig versleutelen van e-mail met een gebruikerservaring die eenvoudig genoeg is om de interactie met het personeel en de klanten te vergemakkelijken.
  5. Beschermen tegen CEO-Fraude E-mail: Bescherm uw personeel tegen een aanval van hackers die zich voordoen als iemand anders in gevoelige e-mails.

Dit programma is overal beschikbaar voor onze klanten, partners en hun vrienden. Laten we samenwerken om deze functionaliteit eenvoudig beschikbaar te maken voor uw zakelijke collega’s en vrienden thuis.

U kunt meer details vinden en horen van onze wereldwijde productdirecteur op de website van RPost of gewoon aan de slag gaan en direct gebruik maken van RSign (klik hier) of RMail apps (klik hier) met een gratis businessplan (geen creditcard nodig).

VOOR IT STAFF: Eén installatie kan een compleet pakket aan e-security en e-productiviteitstools bieden om tijd te besparen. Gebruikers kunnen eenvoudig zelf installeren, of ons team kan helpen met de installatie. (Klik om RSign of RMail te installeren).

VOOR INKOOP: We weten dat het tijd kost om aankoopbeslissingen te laten goedkeuren. Vanwege de urgentie hebben we een proces opgezet waarbij uw gebruikers RSign en RMail bedrijfsplannen direct kunnen installeren en gebruiken. Zij werken onder onze online voorwaarden en zonder kosten tot 15 mei 2020. Dit geeft u de tijd om uw inkoopproces binnen een redelijk tijdsbestek te doorlopen en geeft uw gebruikers tegelijkertijd toegang tot de tools die ze vandaag nodig hebben.

Share: