Platformen

Met onze platformen kunnen grote en kleine
organisaties sneller, gemakkelijker en
veiliger dan ooit zaken doen.

RMail: e-mail met spierballen

RMail is een alles-in-een oplossing voor email met simpel te gebruiken, krachtige functionaliteiten. Rapportage van tijdstip van opening bijvoorbeeld, bewijs van aflevering, en versleuteling van e-mail-inhoud. Maar ook digitale ondertekening, veilige uitwisseling van grote bestanden en nog veel meer.

Aangedreven door aangetekende e-mail-technologie, levert RMail voor elk bericht dat u verzendt een Ontvangstbevestiging. Hiermee kunt u bewijzen dat uw correspondentie ontvangen en gelezen is. RMail werkt naadloos samen met e-mailplatforms zoals Microsoft Outlook Desktop, Outlook Online (outlook.com, hotmail.com en Office 365) en Gmail.

lees verder ... learn more

RSign: simpel digitaal ondertekenen

RSign is een web-based applicatie om documenten snel en gemakkelijk ondertekend te krijgen. Met de applicatie bereidt u het document voor op digitale ondertekening, en verstuurt u het document naar degene(n) wiens handtekening u nodig heeft. De digitale handtekening kan waar dan ook, door wie dan ook en via zo ongeveer elk denkbaar device gezet worden.

lees verder ... learn more

RForms: het invulformulier voorbij

RForms is een complete oplossing voor de automatisering van bedrijfsprocessen. Met behulp van een PDF-lezer kunt u formulieren digitaal laten invullen en indienen. Ontvangen formulieren kunt u automatisch op de juiste plek laten opslaan. De ingevulde gegevens kunt u in de vorm van een XML-bestand exporteren.

lees verder ... learn more